Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel-Pension Bregenz

Besøk Europas svar på New York og Tysklands turistmagnet nr. 1

 • 925 km fra Svinesundbroen
 • 800 km fra Hirtshals
 • 350 km fra Kiel, Tyskland
 • Hund
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

I sentrum av Berlin finner dere dette gode mellomklassehotellet. Her kan dere bo sentralt, mens Berlins mange spennende severdigheter ligger rett utenfor døren. Opplev det gamle Øst-og Vest-Tyskland og besøk mange monumenter og minnesmerker, vakre parker, interessante museer, trendy cafeer og design butikker.

Hotellet tilbyr 

Den flotte frokostbuffeten gir energi og personlig service garanterer et trivelig opphold. Hotellets medarbeidere hjelper dere gjerne med å bestille teater, opera og konserter, samt sightseeing, restaurantbord og billetter til offentlig transport.

Rommene 

Alle rommene har egen dusj / toalett, hårføner, kabel-TV, minibar, safe, klimaanlegg, telefon og gratis trådløst internett.

Merk at

Priser for parkering i Berlin fra 01.01.2020
Mandag til Fredag: 10 EUR per dag
Lørdag: 5 EUR per dag
Søndag og ferier: Gratis

Husk miljømerket i Berlin dersom dere kommer med bil. Fåes kjøpt på bensinstasjoner.

Vis flere

Verdt å se

 • Siegessäule (4.4 km)

  Opplev Siegessäule med seiersgudinnen som står i den store rundkjøringen i Berlin Mitte. Søylen har siden 1873 stått der som symbol på krigen mellom Danmark, Østerrike og Preussen i 1864 (Slaget ved Dybbøl), da Danmark tapte Schlesvig, Lauenburg og Holstein. Under 2. verdenskrig ble søylen delvis ødelagt og den dag i dag kan man se skuddhullene i foten til monumentets.

  Siegessäule
  Landemerket Seierssøylen i Berlins Tiergarten har flere skuddhull i skulpturens fot fra andre verdenskrig
 • Schloss Charlottenburg (6.8 km)

  Vest for sentrum av Berlin i bydelen Charlottenburg ligger det imponerende Charlottenburg slott, som ble bygget på slutten av det 17. århundret. Det ble senere kraftig utvidet i det 18. århundret. Slottet er oppkalt etter Sophie Charlotte, Friedrich I’s dronning og ble bygget som parets sommerresidens. Umiddelbart bak slottet er det anlagt en overdådig barokkhage som etter ødeleggelsene under den 2. Verdenskrig, ble rekonstruert midt på 1900-tallet.

  Schloss Charlottenburg
  Spaser rundt i sommerresidensen til Fredrik I av Preussen, vest for sentrum av Berlin i bydelen Charlottenburg
 • Berlinmuren (11.1 km)

  Den var opprinnelig ca. 43 km lang og 3,6 meter høy og delte Vest- og Øst Tyskland fra 1961 og frem til 1989, da Berlin igjen ble gjenforent. I dag er det ikke mye igjen av Berlinmuren, men det er markeringer rundt omkring, hvor muren har stått. Det er fortsatt ca. 1,5 km igjen av muren, også kalt ´East Side Gallery´ og som ligger ved Muehlenstrasse, men det beste stedet å oppleve muren er ved minnesmerket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111. Ta U-bahnen til ´Nordbahnhof Station´.

  Berlinmuren
  Berlinmuren skilte Øst- og Vest-Berlin i 28 år.
 • Fjernsynstårnet (9.5 km)

  Besøk Berlins arkitektoniske kjennetegn, fjernsynstårnet, som er 368 meter høyt og kan sees fra hele byen. Restauranten og kuppelen øverst i tårnet giver et fantastisk 360 graders utsikt over den tyske hovedstaden. Hvert år besøker ca. 1.2 millioner mennesker fjernsynstårnet, og det er derfor et av de mest populære turistmålene i Berlin. Fjernsynstårnet ble bygget i 1950-årne på byens mest kjente plass, Alexanderplatz. Datidens begeistring for romfart og raketter kan tydelig gjenkjennes i arkitekturen. Noe av inspirasjonen til tårnet kommer da også fra den sovjetiske satellitten Sputnik. Fjernsynstårnet er fortsatt i drift med ca. 60 TV og radio kanaler om sender fra tårnet. Man kan komme opp tårnet mot betaling og dersom dere ønsker å spise middag i restauranten, så er det en god ide å bestille bord på forhånd.

  Fjernsynstårnet
  Fjernsynstårnet
 • Brandenburger Tor (6.3 km)

  Brandenburger Tor er den mest imponerende og den siste bevarte byporten i Berlin. Det var opprinnelig 18 byporter langs den gamle tollmuren, som var i drift fra det 18. århundret og frem til midten av det 19. århundret. Carl Gotthard Langhans bygde den 26 meter høye porten i 1789-91 etter gresk forbilde. På toppen av Brandenburger Tor står en 6 meter høy statue av en stridsvogn og i porthusene kan dere se to store statuer, hvor i den ene står guden Mars med sverdet og i den andre Minerva med lansen. Porten ligger i enden av de to bulevardene, Unter den Linden og Straße des 17. Juni.

  Brandenburger Tor
  Brandenburger Tor
 • Riksdagen (6.5 km)

  Riksdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, og ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under den kalde krigen, lå bygningen i Vest-Berlin og Berlin muren gikk like bak Riksdagen, som på det tidspunktet stod der øde og forlatt. Bombardementer under 2. verdenskrig la bygningen i ruiner, men i 1990 ble bygningen gjenoppbygd og fikk en storslått glasskuppel. Gå ikke glipp av en tur opp i kuppelen, hvorfra dere kan kikke ned i parlamentssalen samt få en helt fantastisk utsikt utover Berlin.

  Riksdagen
  Riksdagen
 • Checkpoint Charlie (6.6 km)

  Da Berlin var delt mellom øst og vest fra 1945 til 1990 var Checkpoint Charlie en av de mest kjente grenseovergangene. Følelsen av den kalde krigem merkes tydelig ved Checkpont Charlie. Selv om navnet lyder fint, så betyder Checkpont Charlie faktisk bare kontrollpunkt "C". Her kan man lære mer om en rekke spektakulære fluktforsøk fra den østlige til den vestlige delen av byen, som dessverre kostet mange mennesker livet. Checkpoint Charlie ble lagt ned den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands gjenforening. Ved grenseovergangen er det et spennende museum med en omfattende samling bilder, fotoer, avisutklipp, film og andre ting, som dokumenterer og forteller om Berlinmuren og alle fluktforsøkene over muren. Dette er både spennende og skremmende.

  Checkpoint Charlie
  Checkpoint Charlie
 • AquaDom & Sealife Berlin (8.4 km)

  AquaDom & Sealife Berlin er et kjempe stort akvarium med 35 tanker fylt med haier, sjøstjerner, blekkspruter og mange fiskearter. AquaDom er verdens største sylindertank og inneholder over en million liter vann med korallrev og hundredevis av fisk. Sylinderen virker som en heis og frakter de besøkende opp igjennom en menge fisk, som svømmer rett ved siden av. Dette er en spennende opplevelse både for voksne og barn.

  AquaDom & Sealife Berlin
  AquaDom & Sealife Berlin er en opplevelse for voksne og barn.
 • Lichtenberg (14.9 km)

  Lichtenberg er en større bydel i utkanten av Berlin, hvorfra det er kort avstand til alle Berlins store severdigheter. Lichtenberg er den perfekte blandingen av det moderne og tradisjoner samt storbyliv og landsbyidyll. Området presenterer seg selv som et livlig og grønt kvarter, som har gode rammer for hele familien. Lichtenberg var en del av det tidligere Øst-Tyskland og det store hovedkvarteret for den østtyske etterretningstjenesten Stasi lå i bydelen. I dag er det tidligere hovedkvarteret et spennende museum, hvor dere kan lære alt om Stasis spennende historie. Stasi var kjent som en av de mest effektive og undertrykkende etterretningstjenestene i verden og dette inkluderte bl.a. grundig overvåkning og registrering av østtyskere. Museet er meget interessant og dere kan bl.a. kikke nærmere på Erich Mielke's kontor, overvåkningsteknologien samt de gamle fengselscellene. I bydelen ligger også Berlins største zoologiske hage Tierpark Berlin, som også er Europas største landskapszoo. Med mer enn 160 hektar og 8500 dyr, er det nok å se på. De store grønne hageområdene gir herlige omgivelser til dyrene og spesielt elefantene er populære, siden hagen er kjent for sin vellykkede avl av elefanter. En annen stor attraksjon er kattehuset, hvor det mange tigre, pantere og jaguarer.

  Lichtenberg
  I bydelen Lichtenberg opererte den østtyske etterretningstjenesten Stasi fra sitt hovedkvarter, som i dag er et museum
Vis flere

Kart

Hotel-Pension Bregenz
Bregenzer Strasse 5 10707 Berlin

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 0% rabat