Bilferie til Hotel am Schloss Ahrensburg

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Am Schloss Ahrensburg

Schloss Ahrensburg er verdt et besøk

Se Schloss Ahrensburg
God mat og hygge
Nært Hamburg
 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 525 km fra Hirtshals
 • 90 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Gled dere til å feriere på Hotel am Schloss Ahrensburg, hvor dere vil bli møtt av en vennlig og avslappet atmosfære, som innbyr til å nyte livet og slappe av. Herfra kommer dere dere enkelt til noen av Nord-Tysklands mest interessante byer.

Hotellet tilbyr 

Du kan se frem til en god ferie på Hotel am Schloss Ahrensburg, hvor du vil oppleve en vennlig og avslappet atmosfære som innbyr til å nyte livet og slappe av. Hotellet er moderne og hyggelig innredet, og har 77 rom. Hotellet serverer en deilig frokostbuffé, som sikrer deg en god start på dagen. I hotellets elegante og moderne restaurant Söbentein kan du spise middag. Hotellet har et dyktig kjøkken med god kompetanse, hvor de serverer både internasjonale og lokale retter etter årstiden.

Om kvelden inviterer hotellets elegante bar deg inn til en koselig stund, hvor du kan få et glass vin eller en cocktail som avslutning på dagen. Om sommeren kan du nyte bayersk snacks og drikke i hotellets biergarten – Biergarten am Alten Markt. Her sitter du under vakre, gamle trær, like ved den gamle slottskirken. Hotellet har også en badstue som kan benyttes mot gebyr, og et lite treningsrom. Du kan låne en badekåpe mot et depositum i resepsjonen. Du kan få rabatter på greenfee til Golfplatz Siek og Golfplatz Sülfeld. Det er noen få gratis parkeringsplasser i nærheten av hotellet. Alternativt er det mulig å parkere i garasje mot avgift. Det er ikke langt til togstasjonen, så dere kan la bilen stå på hotellet og ta en dagstur til Hamburg med offentlig transport. Det er mulig å kjøpe togbilletter i resepsjonen.

Rommene

Rommene på hotellet er hyggelig innredet med friske farger og en enkel design. Alle rommene har eget bad/WC, hårføner, telefon og flatskjerms-tv. Noen av rommene har egen terrasse eller balkong.

Merk at

*Såfremt du har bestilt et opphold med 1 glas rød- eller hvitvin (før kl.18) får du utlevert 1 Voucher per person og opphold til 1 glas vin, øl eller brus som må anvendes før kl.18.
Du kan velge mellom følgende drikkevarer: Fatøl 0.3l, husets rød- eller hvitvin 0,2l eller brus 0,33l.

*Såfremt du har bestilt et opphold med bruk av badestue, så kan du komme gratis i badestuen. Vennligst bestill 30 minutter i forveien.

*Kaffe
Daglig mellom kl. 15:00 og 16:00, gratis filterkaffe med selvbetjening

*Coffee to Go
Daglig til frokosten, filterkaffe til at ta med på utflukt eller hjemreisen

Vand ved ankomsten
1 flaske mineralvann pr. person på værelset ved ankomsten

Oppholdet er med sluttrengjøring. Dette betyr at det ikke vil bli redd opp senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen evt. mot gebyr.

På forespørsel:
Green fee rabatt til Golfclub Siek og Golfclub Sülfeld. Du må selv bestille tid hos dem. Du får mer informasjon ang. rabatt ved ankomst på hotellet.

Det er begrenset utendørs gratis parkering i nærheten av hotellet samt mulighet for parkering i garasje mod gebyr.

Ahrensburg Slott er åpent fra kl. 11:00-17:00 på følgende dager:
Mars - Oktober: Tirsdag til torsdag, lørdag og søndag
November – Februar: Onsdag, lørdag og søndag

Vis flere

Verdt å se

 • Ahrensburg (0.3 km)

  Vakre Ahrensburg stammer fra det 13. århundre og har dermed masse interessant historie å by på. Borgen, “Arx Arnsburga,” som ble bygget for å forsvare byen, er det ikke mye igjen av, men det er fremdeles mulig å besøḱe den gamle borgruinen og la fantasien løpe tilbake i tid. Den hyggelige byen har massevis av små butikker med et rikt utvalg av keramikk og kunst blandet med kaféer og restauranter og et hyggeligt men også pulserende byliv. Også det vakre slottet i Ahrensburg, fortjener et besøk. Få en omvisning i de praktfulle salene og vakre rommene i rokokostil, og spesielt de nyrestaurerede rommene i den vestlige delen av slottet fremstår helt fantastiske med sine parkettgulv og veldig fine møbler fra denne perioden.

  Ahrensburg
  Dra på ferie til vakre Ahrensburg
 • Schloss Ahrensburg (0.5 km)

  Den største severdigheten i Ahrensburg er det flotte, hvite renessanseslottet, Ahrensburg slott. Det ligger i midten av en grønn slottspark – på en liten øy midten i en innsjø. Slottet ble bygget på 1500-tallet, og ble i 1955 et museum, hvor det i dag stilles ut møbler, porselen og kunst. Dessuten forteller en del av museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Flotte Ahrensburg slott
 • Badlantic Ahrensburg (1.0 km)

  Badlantic Freizeitsbad har et stort tilbud av vannaktiviteter. Her er det svømmebasseng, bølgebasseng og en wellness-oase. Alternativt, så kan dere besøke Saltoasen. Dette er et rom med flere ton salt på gulv og vegger, og som er laget for å slappe av i. I rommet er det laget et klima som skal forestille det man finner ved Det Dødehavet. Ved innånding av luften får man i seg verdifulle mikroelementer og mineraler fra saltet. Et 45 minutters besøk er akkompagnerte av lysterapi og avslappende musikk.

  Badlantic Ahrensburg
  Badlantic Ahrensburg
 • Hamburg (34.5 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

  Hamburg
  Hamburg
 • Tierpark Hagenbeck (28.2 km)

  Denne fantastiske dyreparken har over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kommer dere nært innpå løver, giraffer, Europas største elefantflokk og mye mer. Opplev haier, slanger og mye mer i Trope Aquariet. OBS! De to parkene krever hver sin inngangsbillett. Dere kan kjøpe en kombibillett, som gir tilgang til begge avdelingene.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck
 • Holsteintor (41.7 km)

  Den ikoniske byporten som sikret det gamle sentrum fra vest, er symbolet på Lübeck. I dag er byporten også et museum, hvor dere kan oppleve historien og den fantastiske bygningen.

  Holsteintor
  Holsteintor
 • AlsterTour (32.7 km)

  Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og ta hele familien med på en kjør-selv sommerferie til Hamburg. Dra på sightseeing på Alster-elven og se byens mange spennende fasetter fra en unik vinkel. Dersom dere ønsker en mer romantisk tur, så tilbys en spesiell ”Twilight Tour” hvor dere kan oppleve solnedgangen mellom Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tennes rundt om i byen. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  AlsterTour
  Dra på sightseeing på Alster-elven med hele familien.
 • Lübeck (42.9 km)

  40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

  Lübeck
  Lübeck
 • Timmendorfer Strand (55.3 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har alt: den lengste stranden i Schleswig-Holstein, kultur, lifestyle, supre hopping muligheter, nattliv, wellness, det aller beste stjernekjøkkenet, mange spennende arrangementer og den beste underholdningen. Gå ikke glipp av et besøk hit.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand
 • Outlet senteret McArthurGlen Neumünster (64.1 km)

  Dra på shoppetur til outlet senteret McArthurGlen i Neumünster, hvor dere kan handle deres favoritt designer-varemerker med 30-70 % rabatt hele året rundt. Her finner dere et stort utvalg av klær, tilbehør og sko, elegante ting til hjemmet og smart sportsutstyr. Utforsk fantastiske merker og nye trender.

  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
  Outlet senteret McArthurGlen Neumünster
Vis flere

Kart

Hotel am Schloss Ahrensburg
Am Alten Markt 17 22926 Ahrensburg

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~12.99 år i ekstraseng 50% rabat